Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tietojen käsittely ja suostumuksetKuvattavan huoltajalta taitäysi-ikäiseltä kuvattavalta (myöhemmin Asiakas) pyydetään kuvaukseen(myöhemmin Kuvaus) ilmoittautumisen yhteydessä suostumus näihin tilaus- jatoimitusehtoihin ja samalla siihen, että

        ·kuvattava saa osallistua Kuvaukseen,
        ·Asiakas suostuu vastaanottamaan kuvatnähtäväkseen ilman erillistä tilausta,
        ·kuvattavan kuvat saa toimittaa Kuvauksentilanneelle koululle / päiväkodille / seuralle / yritykselle / yhteisölle(myöhemmin Kuvauksen tilaaja),
        ·kuvattavan ryhmä- ja kaverikuvat saajulkaista ja toimittaa kaikille kuvissa esiintyville henkilöille ja/tai niidenhuoltajille ja siihen, että
        ·Kuvamuisto voi Tietosuojaselosteensamukaisesti käsitellä Kuvaukseen liittyen Asiakkaan ja kuvattavan henkilötietoja.
        ·Asiakas vastaa ilmoittautumisenyhteydessä annettujen nimi- ja ryhmätietojen oikeellisuudesta

Mikäli kuvattavaa ei ilmoiteta etukäteenkuvaukseen, ei Kuvamuisto vastaa siitä, että kuvattava tulee kuvatuksi ja kuvatovat ostettavissa verkkokaupassa.

Verkkokauppa

Kuvauksen jälkeen toimitamme Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin kutsun verkkokauppaan, jossa hän voi katsoa Kuvaukseen liittyviä kuvia ja tilata niistä haluamiaan kuvatuotteita. Asiakkaan tulee verkkokaupasta tilatessaan tarkistaa asiakastiedot ja toimitusosoite. Vahvistettua tilausta ei voi enää muuttaa tai peruuttaa, sillä vahvistettu tilaus menee automaattisesti tuotantoon ja Asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

Verkkokaupan kuvatuotteiden hinnat sisältävät kuvauksen järjestämisen, muoto-, kaveri-, sisar- ja ryhmäkuvauksen,kuvien viimeistelyn, kuvattavan ja ryhmän tietojen tarkistuksen sekä tilattujen kuvatuotteiden valmistamisen kulut.

Kuvamuisto pidättää itsellään oikeuden olla myymättä ja rajoittaa myyntimäärää.

Kuvamuisto pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hinta virheiden kohdalla. Selvällä hinta virheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoittelu virhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta. Tällaisissa tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi poikkeava oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Tilausten toimitus

Mikäli Asiakas ei ole tehnyt tilausta verkkokaupassa kahden viikon sisällä kutsusta, toimitetaan Asiakkaalle tutustumiskuvat ja kuvien hinnat nähtäväksi Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen*. Asiakas voi halutessaan lunastaa osan tai kaikki toimitetutkuvatuotteet 14 päivän veloituksettoman palautusoikeuden aikana mukanatulevalla laskulla, jossa on eriteltynä riveittäin toimitetut tuotteethintoineen sekä 3,95 € laskutuslisä ja 5,90 € kirjeen toimitusmaksu.

Kuvauksen tilaajan kanssa on ennakkoon sovittu ensitilausten toimitustavasta suoraan Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai Kuvauksen tilaajalle. Tuotteet, joita ei voida toimittaakirjeenä, toimitetaan postipakettina.

Myyjällä on kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu. Ostajan on ilmoitettava tavarassa ilmenneestä virheestä viivytyksettä, kuitenkin enintään kahden kuukauden kuluessa virheen ilmenemisestä. Myyjä ei vastaa tuotteen väärinkäytön seurauksena ilmenneestä virheestä. Tuotteen luonnollista kulumista ei pidetä virheenä.

Toimitamme vain Suomeen.

Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänythenkilö.

Kuvamuisto Oy pidättää oikeudenmuutoksiin.

*Kuluttaja-asiamiehen suosituskoulu- ja päiväkotikuvauksista: https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/toimialakohtaiset/valokuvaus-kouluissa-ja-paivakodeissa/#3

Palautukset

Jos sattuisi niin ikävästi että kaikestahuolellisuudestamme huolimatta havaitsisit tuotteissa valmistusvirheitä, niintuotteillamme on luonnollisesti normaali 14 vuorokauden vaihto-oikeus vastaavaan em. vaatimukset täyttävään tuotteeseen. Koska kuvasi ovat henkilökohtaisiaemmekä tietenkään voi myydä niitä kenellekään muulle, emme valitettavasti voiottaa tuotteita enää takaisin jos sattuisitkin tulemaan katumapäälle. Tämän vuoksi tuotteillamme ei ole palautusoikeutta pl. tutustumiskuvapaketti. Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

Mikäli lähetys on vaurioitunutkuljetuksessa, tulee vastaanottajan tehdä siitä lähetystä vastaanottaessaanreklamaatio kuljettajalle. Mikäli tuotteessa ilmenee kuljetusvaurion johdostavikaa, on asiasta ilmoitettava viipymättä asiakaspalveluumme.

Kuluttajariitalautakunnan päätöksessä Dnro D/1227/36/2020 todetaan, että koulukuvat ovat tuotteita, jotka valmistetaan selvästi niiden tilaajan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi, eikä Kuvamuisto Oy voi myydä niitä edelleen. Tämän vuoksi lautakunta katsoo, ettei ostajalla ole kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:ssä tarkoitettua oikeutta peruuttaa osaa tilauksestaan eikä saada siltä osin maksamaansa kauppahintaa takaisin.

Kuvatuotteeseen tulevan kuvan ja verkkokaupassa näkyvän kuvan välinen rajaustoleranssi on yksi millimetri.

Tutustumiskuvien tai viallistentuotteiden palautukset lähetetään samassa kuoressa tai paketissa kuin netulivatkin, mikäli se on vielä ehjä ja tallella. Voit palauttaa useamman lapsenkuvat yhdessä kirjekuoressa. Kirjoita kuoreen osoitteeksi

Kuvamuisto Oy
Tunnus 5012495
00003 Vastauslähetys


Myös paketit voit palauttaa samassapaketissa, kirjoita paketin osoitteeksi

Asiakaspalautus
Kuvamuisto Oy
Tunnus 604488


Kuvamuisto maksaa postimaksut puolestasi.

Matkahuollon kautta lähetettyihin palautuksiin tulee paketin päälle kirjoittaa Asiakaspalautus ja mainita sopimusnumero 9524030

Noutamattomat lähetykset

Huomioithan, että lähetyksen noutamatta jättämisestä perimme tuotteen hinnasta 19,90 € veloituksen meille aiheutuneista valmistus-, lähetys- ja käsittelykuluista. Veloitus vähennetään tilauksen maksetusta summasta palautuksen yhteydessä. Palautuneita tuotteita ei lähetetä uudelleen, vaan ne toimitetaan tuhottavaksi.

Riitatilanteiden käsittely

Kuvamuisto ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kuvamuistopidättää oikeuden muuttaa sopimusehtojaan yksipuolisesti. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. Mikäli reklamaatio tilanteeseen ei löydy sovitteluratkaisua, asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa kanteen Kuvamuisto Oy:tä vastaan Helsingin käräjäoikeudessa. 

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö ei sido teitä mihinkään.